Niels en Mariska: "Toen we de tekeningen zagen, waren we direct verkocht"

woensdag 6 september 2017

“We hadden samen heel wat wensen geformuleerd toen we op zoek gingen naar een nieuwe woning. De hoekwoning die we nu gekocht hebben in plan Oosterweyden voldoet werkelijk aan al onze eisen. Dus we hebben direct ingeschreven en we zijn gelukkig ook ‘ingeloot’. Wat ons betreft kan de bouw nu niet snel genoeg beginnen.”

Niels en Mariska uit Schoonhoven zien straks hun droomwoning werkelijkheid worden. “Ik ben geen klusser, dus het moest in ieder geval nieuwbouw of ‘zo goed als nieuw’ worden”, somt Niels het programma van eisen op. “Daarbij een ruime tuin op het zuiden, lekker veel ruimte rondom de woning en voldoende uitbreidingsmogelijkheden.” En natuurlijk moet de woning er goed uitzien. “Nou, toen we de tekeningen zagen, waren we direct verkocht. Het is echt een superwoning.” 

Uitbreiding
De hoekwoning van Niels en Mariska krijgt in het nieuwbouwproject een extra accent dankzij de lichte steenkleur die fraai contrasteert met de donkere kleur van de naastgelegen woningen. “Er zijn ook veel mogelijkheden om de woning uit te breiden. Aan de achterzijde hebben we voor de grootste uitbouw gekozen, dus daar voegen we 2,4 meter toe aan de woning. Aan de zijkant krijgt de woning een mooie erker, dus we hebben een fijne, ruime woonkamer. En een tuin met altijd zon: achter het huis ligt de tuin op het zuiden, naast het huis op het westen.” Op de bovenverdieping kozen Niels en Mariska voor een vergrote badkamer naast de drie slaapkamers. Op zolder volstaan ze voorlopig met een dakraam. “In een later stadium kunnen we daar altijd nog een dakkapel laten maken.”

Grote woning voor prijs van een appartement
“We zijn kortom dik tevreden over onze keuze. We krijgen een prachtige, grote woning voor een prijs waar we in onze huidige woonplaats hooguit een appartement voor kunnen kopen. Oosterweyden en Maurik zien er goed uit, het is een mooi waterrijk gebied dat we straks beter gaan leren kennen.”

Bekijk het actuele woningaanbod in Maurik, Oosterweyden op www.oosterweyden.nl

  • 1ekopers.jpg
  • AI_02.jpg
  • OPTIO_20170712_RTA_Voor_Trendy_LR.jpg
  • Luchtfoto.jpg
  • kavelkaartMaurik.jpg
  • OPTIO_20170712_RTA_Achter_Modern_LR.jpg
  • Kaart_Oosterweyden_totaal__Eiland Oost.jpg (1)
Oosterweyden
< Terug naar project
VO 1.jpg
Heleen Beekhuizen, Ap van Dolderen.jpg
Ap van DolderenFamilie Beekhuizen Makelaardij